aug 20, 2011 - In de pers    No Comments

Tevreden ouders trakteren speelplein op springkasteel

David en Isabel Geens uit Knesselare zijn zo tevreden over de speelpleinwerking Oranje in Maldegem, dat ze alle kinderen gisteren getrakteerd hebben op een springkasteel. Oranje gaf de hele zomer speelpleinwerking voor kinderen met en zonder beperking. De hele zomer werden muntstukken gespaard om gisteren op de slotdag een springkasteel te kunnen huren. “Maar de kinderen haalden het nodige bedrag niet samen”, zegt David Geens die zijn zoon Laurens naar de speelpleinwerking stuurde. “De monitoren hebben de hele zomer echt supergoed voor Laurens gezorgd. Hij heeft autisme, dus dat is niet evident. Toen ik hoorde dat ze niet genoeg geld hadden om een springkasteel te huren, heb ik beslist het springkasteel zelf te huren. Als blijk van onze waardering. Het geld dat toch al werd verzameld, konden ze dan gebruiken om ’s middags frietjes te eten.”

(JSA)

© 2011 De Persgroep Publishing