jul 19, 2011 - In de pers    No Comments

David Geens bedankt voor Te Deum

Burgemeester Fredy Tanghe (Groep 9910) van Knesselare heeft zijn voltallige gemeenteraad uitgenodigd op het Te Deum van zondag 24 juli. Het gaat om de viering van de Nationale Feestdag. Oppositieman David Geens zit nu nog bij GVP, maar trekt volgend jaar de kar van N-VA. Bij hem viel de uitnodiging dan ook niet echt in goede aarde. “Bedankt voor de uitnodiging, maar het laatste wat ik zal doen is God danken voor onze koning en ons koninkrijk”, zegt David Geens scherp in een mail aan de burgemeester. “Twee van de drie genoemden zijn wat mij betreft volledig overbodig en dienen niet gevierd te worden. Integendeel.”

Dat wordt dus op 24 juli alvast één stoeltje minder op het Knesselaarse Te Deum…

(JSA)

© 2011 De Persgroep Publishing