jun 26, 2011 - In Knesselare en Ursel    No Comments

N-VA Knesselare-Ursel: Siegfried spreekt

N-VA Knesselare-Ursel is afgelopen week goed gestart. Een zestigtal geïnteresseerden kwamen luisteren naar wat Siegfried Bracke te vertellen had over de regeringsvorming en waarom de N-VA zich blijft inzetten voor een staatshervorming.

Voor wie er niet kon bij zijn: pech, het was veel te boeiend om zomaar in een paar woorden samen te vatten. Ik onthou vooral dat het gaat om welvaart én solidariteit. Ja, ook solidariteit, ondanks wat velen beweren.

Na een grondige uitleg van een uur, was er nog ruimschoots de tijd voor een hele reeks vragen.

Ook de jonge afdeling werd voorgesteld. Als voorzitter deed ik een oproep om ook in Knesselare de schouders te zetten onder het appel tot verantwoordelijkheid waar de N-VA voor staat. Onze gemeente heeft dringend nood aan een nieuwe bestuursploeg die ons gemeente eindelijk op het goede spoor zet. Zonder ingrijpen wordt ons een dorp een slaapdorp waar we rustig oud worden en alle dynamiek verdwijnt.

De nieuwe bestuursploeg werd voorgesteld: Guido Van Hecke, Bram De Munter (secretaris), Koen Bockaert (penningmeester) en Jean-Pierre Galle (ondervoorzitter) zetten samen hun schouders onder de opstart.

Een warme oproep voor uitbreiding had al meteen succes en nieuwe leden melden zich aan om voortaan mee te werken.

Nu start de zomer en kunnen we allemaal even rusten. Wie echter al eens van gedachten wil wisselen om te kijken of meewerken aan de N-VA ook iets voor hem of haar is: contacteer me. Een zomers avondje met een glaasje rosé er bij is altijd de juiste setting om eens te brainstormen.

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/media/20110620nvastart/” title=””]