mei 26, 2011 - In de pers    No Comments

Ursel vreest extra vrachtwagens

Niet iedereen is blij met de komst van de Ring rond Eeklo. In Knesselare wordt er gevreesd dat er meer vrachtwagens door Ursel zullen rijden.

De kritiek komt van David Geens. Hij is vandaag oppositieleider van GVP, maar zal tegen de volgende verkiezingen als frontman van N-VA optreden. Het is net zijn minister die de handtekening heeft gezet. “Voor alle duidelijkheid: ik ben niet tegen de Ring, want die moet er komen om het verkeer in Eeklo weer vlot te krijgen”, zegt Geens. “Alleen vrees ik dat het doortrekken van de Ring extra vrachtwagens in Ursel zal betekenen. Chauffeurs gaan in Eeklo de N49 of N9 afrijden en zo dan via de Ring op de Tieltsesteenweg geraken en via Ursel een hoek afsnijden om in Aalter op de E40 te geraken. Dat mogen we niet toelaten. Die beweging moet op één of andere manier onmogelijk gemaakt worden”, stelt Geens.

(JSA)

© 2011 De Persgroep Publishing