jan 26, 2011 - In Knesselare en Ursel    No Comments

Verlichting Nieuwstraat definitief gemaakt

De inwoners en courante passanten zullen de afgelopen wintermaanden gemerkt hebben dat de Nieuwstraat vaak grotendeels pikdonker bleef. Tijdens de ernstige sneeuwval was het zelfs ronduit gevaarlijk.

Iedere keer heb ik onmiddellijk Eandis en ons gemeentebestuur verwittigd. De laatste keer heb ik met de werklui ter plekke gesproken met de vraag eens grondig alles na te kijken. Eerder was gezegd dat men een kapotte kabel vermoedde en dat herstelling dan niet meer voor de winter zou zijn.

Nu is echter gebleken dat het ging om een fasekabel die verkeerd was aangesloten en dus kortsluiting gaf bij bepaalde omstandigheden. Dit is nu verholpen en bijgevolg zouden alle lampjes nu mooi moeten blijven branden.