dec 17, 2010 - In de pers    No Comments

Begroting in evenwicht

Begroting in evenwicht

Na de zware belastingverhogingen die Knesselare vorig jaar moest doorvoeren, wordt voor 2011 een begroting in evenwicht op tafel gelegd. Ook oppositiepartij GVP moet toegeven dat de begroting cijfermatig in orde is. Toch is er kritiek.

“Het blijft jammer dat we in Knesselare zo weinig terug krijgen”, vindt David Geens (GVP). “Ondanks het feit dat we met zijn alleen een pak meer belastingen betalen en dat er ondertussen een pak huizen zijn bijgekomen en het inkomen van de gemeente dus nog harder aangegroeid is. Er zijn geen grootse dorpskernvernieuwingen. De vernieuwing van Urseldorp is zelfs maar magertjes uitgevallen. Onze personeelskosten liggen verhoudingsgewijs hetzelfde als in de rest van het Meetjesland. Waarom kan er dan zo weinig openbare dienstverlening zijn? En voor wat er al is, moet altijd meer betaald worden.”

(JSA)

© 2010 De Persgroep Publishing