jun 15, 2010 - In de pers    No Comments

David Geens (N-VA) beste lokale kandidaat

David Geens (N-VA) beste lokale kandidaat

Ook bij de lokale kandidaten is N-VA troef in het kanton Zomergem. David Geens uit Knesselare staat niet in de top 10, maar gaat met de hoofdprijs voor de lokale kandidaten lopen. Met zijn 358 voorkeursstemmen zet Geens veruit de beste score neer.

Karlijn Deene woont in Gent, maar is afkomstig uit Zomergem en in het kanton goed voor 336 stemmen. Schepen Annemie De Bie uit Zomergem (Groen!) volgt met 177 stemmen op ruime afstand.

Bij de lokale kandidaten vinden we Bart Wallaert (Vlaams Belang, 163) en Erik Bert (LDD, 113) onderaan het lijstje. Opvallend is dat Lovendegem – nochtans de grootste gemeente in het kanton – ditmaal geen enkele kandidaat uit de eigen gemeente het veld instuurde.