mei 31, 2010 - In de pers    No Comments

Buurt N44 start werkgroep op

Buurt N44 start werkgroep op

De bewoners van het woonlint langs de Knokseweg (N44) in Knesselare hebben beslist om een werkgroep op te richten. Op die manier willen ze de evolutie in het dossier van hun straat op de voet volgen.

De N44 wordt een primaire weg en zal op termijn drastisch veranderen. Wellicht wordt de N44 ingesleufd en komen er ventwegen voor het lokaal verkeer. Maar dat ziet de buurt niet zitten omdat er dan heel wat onteigeningen moeten gebeuren. De buurt vraagt dat een volledige ondertunneling van de N44 onderzocht wordt. Het lokaal verkeer zou dan op het dak van die tunnel kunnen blijven rijden.

Tijdens de infovergadering van afgelopen weekend kwamen er tachtig mensen luisteren. Daar werd er beslist om een werkgroep op te richten, deze zomer nieuwe bijeenkomsten te voorzien en in de toekomst acties te plannen.

(JSA)

© 2010 De Persgroep Publishing