aug 25, 2009 - In Vlaanderen    No Comments

Huisartsen tekort: de mening van het Vlaams Huisartsensyndicaat

Rufy Baeke, ondervoorzitter van het Vlaams Huisartsensyndicaat, kreeg de kans om hun standpunt toe te lichten op de West-Vlaamse regiozender Focus-WTV.

Omdat ik nauw betrokken blijf bij dit dossier, vroeg Rufy mijn medewerking. Voor de aandachtige kijker: ja, dit is bij mij thuis opgenomen en neen, ik heb geen nieuwe echtgenote. Dat was gewoon een figurante.

Het videofragment geeft mooi de situatie weer. Men belicht de situatie in Beernem als zijnde de cijfers incorrect: dit is het stukje informatie dat ik hen heb bezorgd omdat Beernem en Knesselare in dezelfde huisartsenkring zitten en dus samen bekeken worden.

Lees ook voor meer info:

Knesselaarse patiënten in de wachtrij bij huisarts?

Tekort huisartsen krijgt parlementaire en media aandacht