jul 12, 2009 - In Knesselare en Ursel    No Comments

Pesterijen stoppen niet: vlag gestolen

De pesterijen in ons dorp blijven maar aanhouden.

Gisteravond werd mijn Vlaamse Leeuw gestolen, die ik aan de mobilhome had opgehangen:

Men zegt wel eens dat men als politicus een dikke huid moet hebben. Die heb ik, men mag mij noemen wat men wil.

Maar stelen (of beschadigen) van mijn eigendommen gaat me te ver. De dader heeft in dit geval ook het raam van mijn mobilhome beschadigd (de rubber is helemaal stukgetrokken) en 1 van de sloten langs de binnenkant is geforceerd. De kosten overstijgen weer ruimschoots het luttele bedrag van de zitpenningen die we ontvangen op een gemeenteraad.

Ik zou willen vragen dat wie het niet met mijn standpunten eens is, dat in mijn gezicht te zeggen en niet laf als een dief in de nacht op mijn eigendommen moet komen azen.

Gelukkig kan ik tegenwoordig online klacht neerleggen:

U hebt op 12-7-09 een klacht ingediend betreffende vandalisme.

Aan deze aangifte werd transactienummer 20090712-5423-00001 toegekend.

Uw aangifte zal behandeld worden door politiezone: PZ AALTER/KNESSELARE