mei 14, 2009 - In de pers    No Comments

Geen motie gestemd tegen verbreding

De gemeenteraad van Knesselare heeft gisteravond geen motie gestemd tegen de verbreding van het Schipdonkkanaal. Er werd uiteindelijk geen meerderheid gevonden. Het voorstel om als gemeente een krachtig signaal tegen de verbreding van het Schipdonkkanaal te geven en dus een motie te stemmen, kwam van David Geens (GVP). Het schepencollege volgt zijn stelling niet. “Binnen het Meetjesland was afgesproken om voorlopig geen standpunt in te nemen”, zegt burgemeester Freddy Tanghe (Groep 9910). “Resoc en het Streekplatform+ zijn nog met studies bezig. In volle verkiezingstijd een standpunt innemen is volgens mij niet nodig. Wij wachten de laatste studies af en moeten niet overhaast te werk gaan.”

(JSA)

© 2009 De Persgroep Publishing