Een echte campagneweekend

Het campagneweekend begon vrijdagavond. Samen met Sabine Vermeulen (lijstduwer opvolgers) uit Deinze en Jaak De Muynck (23ste plaats effectieven) uit Eeklo ben ik gaan flyeren op de avondmarkt te Eeklo.

Er was veel volk en veel politiekers: CD&V (waar ik er dus nog veel van ken), Lijst De Decker (zegezeker van 5 zetels in Oost-Vlaanderen, maar een vriendelijke lijsttrekker) en N-VA (de partij die woord houdt) waren aanwezig.

Gisteren was een dag die volledig van zonsopgang tot een stuk erna in het teken stond van campagne te voeren.

Met de hulp van Koen, Gert, Isabel en Rik hebben we twee aanhangwagens omgetoverd in campagnewagens die de komende weken her en der zullen opduiken in het Meetjesland.

Batjesmarkt.

Thuis even uitblazen en plezier maken met de kinderen in de jacuzzi, want om 20u ben ik dan samen met Isabel (waren we eindelijk nog eens samen) naar het lenteconcert van Willen is Kunnen.

Ieder jaar opnieuw luister ik graag naar het muzikale kunnen van onze fanfare in Knesselare, maar ik ben ook telkens diep onder de indruk van het zangtalent uit onze gemeente. Proficiat aan Nele Delobel, Nele Saey, Bia Van de Casteele, Luc De Roo, Peter Versluys en vooral ook Broken Bottle (wanneer komt er een CD van jullie uit?).

Zondag blijft mijn rustdag: dan wil ik zoveel mogelijk thuis zijn bij mijn gezinnetje. Ik heb enkel een kleine wandeling gemaakt om wat brieven te posten in de buurt.