apr 29, 2009 - In Knesselare en Ursel    No Comments

Affiches: welles of nietes

Mijn blogartikel van gisteren heeft een aantal mensen doen schrikken en wakker gemaakt. Ik heb dan ook eens dieper moeten spitten om proberen de waarheid te achterhalen.

Ik kan nu veronderstellen dat sommige politieke tegenstanders het toch wel echt ver gaan zoeken. Zo is in dit geval het duidelijk dat er bepaalde dingen gezegd zijn tegen de persoon die de affiche had hangen, maar dat er bij gezegd werd “dit komt niet van mij he, maar in naam van…” en zo werden dus bepaalde mensen valselijk beschuldigd, waaronder de conciërge en verantwoordelijke van de serviceflats.

Er zijn dus mensen die het leuk vinden om anderen zwart te maken door hun naam te vermelden in dingen waar ze blijkbaar nooit uitspraken hebben over gedaan.

Men had natuurlijk over het hoofd gezien dat ik niet op mijn kop zou laten zitten en dit naar buiten zou brengen. Leugens ontploffen vaak in het gezicht van de leugenaar en het is nu niet anders.

Ik weet inmiddels wie wat heeft gezegd en ik ga de zaak niet laten escaleren door namen te noemen. De personen die zich met deze spelletjes hebben bezig gehouden, moeten zelf maar weten of ze het leuk vinden dan wel beschaamd moeten zijn over hun leugens.

En voor wie het wel met me eens is: er zijn nog affiches beschikbaar 😆