apr 17, 2009 - In Vlaanderen    No Comments

Campagne in Opdorp

Mijn eerste publieke campagneoptreden was aan de andere kant van onze provincie. De avondmarkt in Opdorp (Buggenhout).

Veel volk was er niet, daar was het weer ook niet naar. Ik had het geluk dat Pieter Paul Moens mee op stap ging, zo moest ik de kou niet alleen trotseren.

Een aantal mensen waren echt bemoedigend voor de N-VA. Vooral onze voorzitter Bart De Wever kan op veel sympathie rekenen.

Ik heb ook met de foorkramers zelf staan babbelen. Die mensen hebben echt last van de crisis. Markten zijn alsmaar minder in trek en op avondmarkten komen wel veel mensen, maar hun budget is nogal beperkt. Ik heb verhalen gehoord van marktkramers die niet eens hun standgeld er uit halen of maar 20 euro overhouden… De crisis zal ook daar nog huishouden tenzij we met een sterker Vlaanderen een halt aan de crisis kunnen toeroepen.

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/media/verkiezingen2009/090417-avondmarkt-opdorp/” title=””]