mrt 20, 2009 - In de pers    No Comments

Vijfde plek N-VA-lijst voor ex-CD&V'er David Geens

David Geens uit Knesselare, die in oktober vorig jaar CD&V verliet en voor de N-VA koos, krijgt de vijfde plaats op de Oost-Vlaamse lijst van N-VA voor de Vlaamse verkiezingen. De partij hoopt in de provincie twee zetels binnen te halen.

Geens haalde in september 2008 de media, toen hij kritiek gaf op zijn toenmalige partij en kopman Yves Leterme. In oktober koos hij voor de N-VA, waar hij nu de vijfde plaats krijgt op de verkiezingslijst voor het Vlaams parlement.

De N-VA stelde gisteravond haar Oost-Vlaamse lijst voor de Vlaamse verkiezingen voor. Lijsttrekker is Vlaams parlementslid en Gents gemeenteraadslid Helga Stevens. Lieven Dehandschutter, gemeenteraadslid in Sint-Niklaas en oud-VU’er, krijgt de tweede stek. (belga)

© 2009 Corelio