mrt 20, 2009 - In de pers    No Comments

David Geens krijgt vijfde plaats N -VA

David Geens uit Knesselare krijgt in juni de vijfde plaats op de Oost-Vlaamse lijst van N-VA.

Knesselare

Geens haalde vorig jaar nog het nationale nieuws toen hij als CD&V’er openlijk kritiek had op de partij en daardoor gevraagd werd ontslag te nemen.

David Geens zat zestien jaar bij CD&V en was lokaal voorzitter en provinciaal bestuurslid. Toen hij in september in Ter Zake vertelde dat hij ontgoocheld was in de CD&V omdat de partij haar verkiezingsbelofte niet hield, moest hij eruit.

“Ik voelde me niet meer thuis bij de partij waarin ik zestien jaar actief was”, zegt Geens die vandaag precies 35 wordt. “Ik heb na mijn vertrek bij CD&V grondig nagedacht en verschillende gesprekken gevoerd. Al snel bleek dat N-VA nog steeds achter de programmapunten stond die ik ook belangrijk vond. Ik sta al jaren voor meer Vlaanderen en meer Europa en vind België een verouderde, inefficiënte en overbodige structuur.”

(JSA)

© 2009 De Persgroep Publishing