okt 12, 2008 - Schipdonkkanaal    No Comments

Volgende schipdonk infoavond op 16 oktober in Knokke-Heist

Ik ontving volgende invitatie per email:

Beste,

De ontsluiting van de haven van Zeebrugge.

U heeft er rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken? Beroepsmatig of privé? U heeft reeds heel wat (des)informatie gehoord via allerlei organisaties die elk de wijsheid in pacht beweren te hebben? U bent het meer dan beu de grootste onzin te horen over de verbreding van het Schipdonkkanaal ?

Eén ding staat zeker vast : de ontsluiting van de haven van Zeebrugge laat in onze regio niemand koud. Ook u niet ! Daar zijn we van overtuigd.

Daarom nodig ik u graag uit naar onze open info-avond rond de ontsluiting van de haven van Zeebrugge op donderdag 16 oktober om 19h30 in

Zaal Ravelingen te Knokke-Heist. (op de markt van Heist – gratis parkeren).

Het ACV – regio Oostkust laat een aantal deskundige sprekers aan het woord die u graag de onomwonden waarheid vertellen omtrent de ontsluiting van de haven van Zeebrugge, in casu, de verbreding van het Schipdonkkanaal.

U krijgt eveneens kans tot vraagstelling.

Wij hopen u op deze boeiende avond te mogen ontmoeten.

In bijlage vindt u de uitnodiging tot deze avond. Mag ik u vragen deze mail met bijlage door te sturen naar iedereen waarvan u denkt geïnteresseerd te zijn.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Nancy Demeulenaere [[email protected]]

Dit alles nog eens in de verf gezet met <%media(schipdonkkanaal/20081012-ontsluitingzeebrugge.pdf|deze pdf)%> in attachment.

Als je kijkt wie er komt spreken, merk je al dat we regelrecht op een herhaling van de info-avond in Maldegem afstevenen.

Laat ons daarom massaal afspreken, zodat het ook in Knokke-Heist kan opgemerkt worden dat er wel degelijk tegenstand is en dat het niet enkel een goed nieuws-show is van Clinkckers en co…