aug 24, 2008 - Geenszins    No Comments

WC in de haag

Wat denkt u nu bij bovenstaande foto?

Nieuwe kunst? Iets dat in het museum voor hedendaagse kunst staat?

Daarbij de beschrijving van Jan Hoet: “De WC staat symbool voor het leven. Het leven is echt zoals een grote WC pot: een heleboel shit die doorgespoeld wordt, maar na het doorspoelen blijf je met een voldaan gevoel zitten. Het gat in de haag geeft de kijk op de wereld. Vanop je gemak de wereld inkijken, symboliseert de blik van de kunstenaar op de wereld. Het feit dat de WC niet aangesloten is, legt de nadruk op de kijk op de wereld. De kunstenaar kijkt duidelijk liever naar de wereld dan er op te kakken.”

Niks van dit alles. We zijn gewoon volop bezig om de WC op het gelijkvloers opnieuw in te richten. Vandaag plafond schilderen en morgen faiences hangen.

Faiences die we trouwens vorig jaar in oktober bij Botha in Aalter besteld hebben en die reeds 4 maal beloofd waren. Nu pas, na een dreigfax met een claim tot schadevergoeding, kunnen ze binnen de week geleverd worden. Als ik dan bedenk dat ik klanten heb die reeds een uur nadat ze iets besteld hebben, al bellen om te vragen wanneer het klaar zal zijn… zucht…

En nu maar hopen dat de kids zien dat er geen WC meer is šŸ˜†