nov 6, 2007 - Schipdonkkanaal    No Comments

Een haven in je achtertuin: debatavond over de ontsluiting van Zeebrugge

Ik heb volgende uitnodiging ontvangen van het Willemsfonds Brugs Ommeland:

Op vrijdag 30 november organiseert het WillemsFonds Brugs Ommeland, i.s.m. de WF afdelingen van Blankenberge, Brugge, Heist en Knokke een debatavond over de sociale, economische en culturele gevolgen van de ontsluiting van de

haven van Zeebrugge. We hebben daarvoor een panel aan eminente sprekers bereidwillig gevonden om hun visie uit de doeken te doen. Zij doen dit vanuit hun eigen invalshoek (bvb havenbestuur, spoorweg of waterhuishouding). Maar wij hebben ook voor- en tegenstanders bij mekaar gezet. Het publiek kan (schriftelijke) vragen stellen.

Dit gaat door in zaal “De Polder”, in de Stokerij te Dudzele