jun 5, 2007 - Algemeen    No Comments

De forummoorden

Het stadsbestuur van Gent wordt door een onbekende onder druk gezet. Op 1 juni ontving men een brief onder het pseudoniem “De Meester” waarin de Gentse bevolking en het stadsbestuur worden bedreigd om het Muziekforum, een idee van Gérard Mortier, vooralsnog te bouwen.

Is dit ultimatum een misselijke grap of … staat er meer op het spel ? Vlak voor de Gentse Feesten verdwijnen er plots een aantal mensen. De argwaan wordt groter en groter.

Het misdaadspel

In samenwerking met Het Moment en Stad Gent organiseert AVS een misdaadspel rondom het boek “De Forummoorden” van auteur Katrien Ryserhove. Aan het misdaadspel kan je gratis deelnemen. Tijdens de Gentse Feesten worden dagelijks in diverse media tips vrijgegeven die leiden naar de ontrafeling van de Forummoorden.

Elke dag zijn er 5 dagwinnaars. Zij ontvangen na 23/07/2007 elk het misdaadboek “De Forummoorden” van auteur Katrien Ryserhove.

Er is 1 eindwinnaar die het geheim van de Forummoorden op 23/07/2007 weet te ontrafelen. Hij/zij ontvangt een Flatscreen LCD televisie toestel Hitachi t.w.v. 5.000 euro én deze persoon zal de hoofdrol vertolken in het volgende misdaadverhaal geschreven door Katrien Ryserhove.

Maar er is meer! Wie snel inschrijft voor het spel (gratis) én intekent op het boek ‘De Forummoorden’, krijgt een grote prijsvermindering bij de aankoop van het boek. Hoe vlugger, hoe goedkoper.

Iedereen kan gratis deelnemen aan deze wedstrijd.

Inschrijven kan je via deze site.