apr 4, 2007 - In de pers    No Comments

Nieuw betonlaagje in Geuze- en Wolvestraat

Het gemeentebestuur van Knesselare voorziet dit jaar in de nodige budgetten om een nieuwe betonlaag te gieten in de Geuzestraat en de Wolvestraat. Het wegdek is er in slechte staat en is dringend aan vernieuwing toe. Oppositiepartij GVP merkt op dat net in die straten schepenen wonen.

«De Geuze- en Wolvestraat liggen er slecht bij en moeten een nieuwe betonlaag krijgen», zegt burgemeester Fredy Tanghe (Groep 9910). «Dat is zo omdat de staat van de weg erg slecht is en niet omdat daar toevallig een schepen woont. De slechtste wegen worden eerst aangepakt. En die twee straten staan nu eenmaal bovenaan die lijst. In de Geuzestraat zal ook met een asverschuiving gewerkt worden omdat daar op bepaalde plaatsen te snel gereden wordt.» Knesselare voorziet voor dit jaar in de nodige budgetten. Op de begroting staat 50.000 euro voor herstel van wegen en nog eens 125.000 voor het vernieuwen en herstellen van verscheidene asfalt- en betonwegen. (JSA)

© Het Laatste Nieuws 30/3/07