mrt 26, 2007 - In de pers    No Comments

Champagne als containerpark er komt

Oppositiepartij GVP pakt uit met een ludieke stunt. De partij gelooft niet dat meerderheidspartij Groep 9910 haar belofte kan nakomen om tegen 2010 een echt containerpark te hebben in Knesselare. David Geens belooft dan ook elk gemeenteraadslid van de meerderheid een fles champagne als het containerpark tegen 2010 opent.

«De burgemeester heeft in de gemeenteraad beloofd dat het containerpark er komt, maar dat er eerst werk moet worden gemaakt van de kmo-zone», zegt David Geens. «Welnu, ik geloof het niet. Sterker nog: als deze bestuursploeg erin slaagt om voor 2010 een volwaardig containerpark uit te bouwen, koop ik in de Wereldwinkel voor elk lid van de meerderheid een fles bubbels die ze kunnen gebruiken om het containerpark te dopen. Benieuwd of de Wereldwinkel twaalf flessen zal mogen leveren. Als het er tegen die tijd nog twaalf moeten zijn: want ik geef alleen aan de mensen die tegen die tijd nog bij Groep 9910 zitten», knipoogt Geens. (JSA)

Het Laatste Nieuws 24/3/07