mrt 17, 2007 - Geenszins    No Comments

Laurens is 4 jaar geworden

Vier jaar en één dag teruggaan in de tijd: het is nog steeds in mijn geheugen gegrift als de dag van gisteren.

Ik zal net zoals zovele papa’s nooit het moment vergeten dat mijn eerste kindje in mijn armen lag. Gelukkig hadden we een grote verloskamer, anders was er plek te weinig geweest voor de enorme trots die ik voelde als papa.

Vier jaar later is het dan ook met volle teugen genieten als ik Laurens zie genieten op zijn eerste echte verjaardagsfeestje.

Sinds vorig jaar gaat hij naar “De Zonnewijzer”, een afdeling van het stedelijk onderwijs met slechts twee kleuterklasjes die zich heel speciaal richten op kleuters met autismespectrumstoornissen. Dus was het nu zijn eerste verjaardag die hij samen met zijn klasgenootjes en vriendjes kon vieren.

Als locatie hadden we de binnenspeelstad Play Beach gekozen, een plek waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten.

En geravot hebben ze…

Klik op de diavoorstelling om foto’s te bekijken