feb 14, 2007 - General    No Comments

Linkblog 14 February 2007

Politie waarschuwt voor laptopdieven met wifi-detectors (tags: criminality wifi )

De Amsterdamse politie zegt steeds vaker met aangiftes van notebookdiefstal te worden geconfronteerd waarbij het dievengilde de buit blijkbaar met een wifi-detector heeft gelokaliseerd. Daarmee kan een laptop in standbymodus worden opgespoord.
Microsoft start bètatest van Windows Home Server (tags: microsoft server )

Op de Windows Home Server-blog is gisteren bekendgemaakt dat Microsoft begonnen is met de tweede bèta van zijn nieuwe serverbesturingssysteem. Dit betekent dat iedereen zich vanaf nu kan inschrijven.
Kodak vraagt patent op eetbare rfid-tag aan (tags: kodak rfid )

Kodak heeft patent aangevraagd op een ‘systeem om de inname van medicijnen in de gaten te houden’. Het centrale element van de vinding is een rfid-tag die opgepeuzeld dient te worden.
Microsoft kondigt Windows Mobile 6 aan (tags: windows microsoft mobile )

Ondanks enige onzekerheid een halve week geleden blijkt Microsoft toch volledig klaar te zijn met Windows Mobile 6. Op de 3GSM World Congress in Barcelona kondigde de softwaregigant dan ook zijn nieuwste aanwinst op het gebied van besturingssystemen aan.
Google decried as friend of piracy over AdSense earnings on piracy sites (tags: Google advertising piracy )

A significant collection of media giants have accused Google of aiding two piracy web sites by
globeandmail.com: Google loses copyright case in Belgium (tags: Google copyright )

Google Inc. lost a copyright lawsuit Tuesday to Belgian newspapers that had demanded it remove headlines and links to articles posted on its news site without their permission.