feb 14, 2007 - Algemeen    No Comments

Lekker griezelen

“Lekker griezelen” was het onderwerp van een e-mail die ik recent kreeg van collega raadslid Roland Bonami.

Het was een uitnodiging voor de milieufilm van Al Gore – u weet wel, de film die huisvrouw Guidone tot op de milieutop in Nairobi en tot op de PS.A lijst van Tobback Junior bracht – die binnen enkele weken voor de groene prijs van 1 euro te bezichtigen is in Aalter. Roland waarschuwde wel: “’t Kost weinig om deze film te zien maar … hij blijft wel op de maag liggen. Daarom is de film niet geschikt voor (milieu)gevoelige kijkers.”

Ons milieu houdt me wel bezig. Ik kan uiteraard niet tippen aan de dagelijkse inspanningen van een Roland Bonami, maar ik probeer mijn steentje bij te dragen waar mogelijk, vandaag doe ik dat door deze uitnodiging hier over te nemen zodat zoveel mogelijk mensen gaan kijken en tenminste gaan nadenken.

Voor wie de trailer nog nooit gezien heeft:

Om u nog warmer (sic) te maken om deze film te gaan kijken, gooi ik er deze filmpjes ook nog even bij: