jan 23, 2007 - In de pers    No Comments

Natalie Busschaert nieuwe voorzitter GVP

Natalie Busschaert, de vrouw die in oktober lijsttrekker was voor de GVP in Knesselare, wordt nu ook de nieuwe voorzitter van de partij. Zij volgt daarin David Geens op die de fakkel doorgeeft, maar intussen ook zelf gemeenteraadslid is.

«Met deze verkiezing wil de partij het uitmuntende leiderschap van Natalie tijdens de campagne als lijsttrekker verder zetten», zegt David Geens. «Met haar diplomatieke vaardigheden is Natalie volgens het bestuur de meest aangewezen persoon om de partij nieuwe ontplooiingskansen te geven tijdens deze nieuwe legislatuur. Tijdens de campagne heeft ze immers bewezen dat zij de drijvende kracht is om een frisse groepsgeest doorheen de partij te laten waaien.»

Natalie Busschaert neemt de nieuwe uitdaging met plezier aan. «Ondanks de tegenvallende verkiezingsuitslag, zijn er nog heel wat mensen die de schouders willen zetten onder een nieuwe GVP. Samen met deze mensen wil ik in een gezellige sfeer gestalte geven aan de nieuwe oppositietaak die ons te wachten staat.» (JSA)

Het Laatste Nieuws 23/1/07