jan 1, 2007 - Algemeen    No Comments

2007: een nieuwe start

Bij een nieuw jaar, hoort een nieuwe layout.

Op vele vlakken is 2007 een nieuwe start, dus wilde ik ook wat nieuws op deze site.

Met wat zoekwerk op het internet, wat knip- en plakwerk is het dus deze layout geworden.

Ik merkte in de statistieken dat bijna iedereen op een resolutie van 1024 of hoger werkt tegenwoordig, dus wilde ik iets van de vrije ruimte gebruiken om een duidelijke navigatie te bouwen, vandaar de keuze voor een layout met drie kolommen.

Tegelijk zijn enkele aanpassingen onder de motorkap gebeurd, zoals bv de URL’s die nu via een permalink beschikbaar zijn, voor wie heel graag een link zou leggen naar een bepaald artikel.

Rest mij enkel u allen te bedanken voor het bezoeken van deze website in 2006 – een jaar dat werd afgesloten met 17.745 bezoekers. Ik wens jullie allemaal een schitterend 2007 toe en ik hoop dat ik ook dit jaar voor enig leesvoer kan zorgen op deze site.

Gelukkig nieuwjaar

Isabel, David, Laurens & Lucas Geens-Verbeke