dec 27, 2006 - In Knesselare en Ursel    No Comments

Hoopvol voor de toekomst

Eandis is er weer eens in geslaag om voor een maand vertraging te zorgen in de rioleringswerken in de Kloosterstraat. Gelukkig heeft de opwarming van de aarde voor één keer een voordeel opgeleverd: de aannemer heeft de verloren tijd kunnen inhalen.

In het artikel over dit goede nieuws in Het Laatste nieuws van vandaag, lees ik echter iets wat me hoopvol doet uitkijken naar de nieuwe legislatuur (en ik bedoel dit niet cynisch).

Ik citeer even uit het artikel van Joeri Seymortier:

tussenpersoon

Om alles zo goed mogelijk op te volgen, wordt in elke straat een inwoner aangesteld die de werfvergaderingen mag bijwonen en die optreedt als tussenpersoon tussen buurt, gemeentebestuur en aannemers. In de Kloosterstraat is dat Marc Arnaut, in de Kwadamstraat is het Rik De Zutter. Wanneer de Prinsengoeddreef aan de beurt komt, zal Etienne Rombaut alles opvolgen.

(bron: Het Laatste Nieuws)

Dit is open communicatie tussen bestuur en burger waar ik alleen maar bewondering kan voor hebben. Ik hoop dan ook dat dit alvast een teken is van hoe ons nieuw bestuur te werk zal gaan… Ik vind dit alvast een hoopvolle stijlbreuk met het verleden.