Gemeente verkoopt zelf postzegels

In Het Nieuwsblad konden we lezen dat Fredy Tanghe boos is op De Post, want het beloofde postpunt is er nog niet.

Vijf maand nadat wij al al de alarmbel hingen, is er nog steeds geen oplossing voor Ursel. Vijf maand geleden al riepen we alle hens aan dek om aandacht te vragen en voor een snelle oplossing te zorgen.

De oude Fredy Tanghe wapperde met de handjes en zei “het komt wel allemaal in orde“. De nieuw herboren Fredy Tanghe is boos.

Nu vindt ook onze toekomstige burgemeester het ongehoord dat er nog geen postpunt is. Nu gaat de gemeente eindelijk toch al iets ondernemen door postzegels te gaan verkopen in de bibliotheek.

Oh ja, en vuilsniszakken ook…

Allé, het is alvast een goed begin. Als Groep9910 in het nieuwe beleid al onmiddellijk begint de oude GVP-standpunten in te nemen, dan is onze strijd toch blijkbaar niet voor niks geweest en belooft het een mooie start van het nieuwe bestuur.

Misschien moet ik intussen eens al onze oude dossiers terug opzoeken en onze nieuwe burgervader eens een bezoekje brengen met een pak tips: allemaal zaken die al lang hadden moeten geregeld zijn. Kwestie dat ze onder de aandacht blijven van ons nieuw bestuur – zeker nu het er zo belovend uitziet… Ik krijg er al zin in om als oppositie te zorgen dat het zo kan blijven…