okt 10, 2006 - In Knesselare en Ursel    No Comments

Bedankt voor alle leuke mails en telefoons

Aan iedereen die al gebeld of gemaild heeft, hartstikke bedankt!

Het doet deugd dat er ook mensen zijn die er aan denken dat we weliswaar verloren hebben, maar dat we toch nog de steun van 1550 mensen hebben gekregen.

Ook de persoonlijke steunbetuigingen doen deugd.

Zoals ik gisteren al zei, ik kan zelf niet helemaal ontevreden zijn. Daarom zal ik ook gaan zetelen, als het mij gevraagd wordt. Want ook in de toekomst zal er nog nood zijn aan een oppositie.

Sommige mensen reageren verbaasd over het feit dat ik Groep9910 zo uitgebreid heb gefeliciteerd.

Waarom niet? denk ik dan… De kiezer heeft aangetoond dat we ongelijk hadden en zij gelijk; dus ik heb geen probleem om dat toe te geven en mijn houding aan te passen.

Enkel een idioot verandert nooit van mening, zeg ik altijd…

Daarom ook dat ik nu Groep9910 een verse start geef. Ik ga hen hoedanook enkel beoordelen op wat ze in hun eigen legislatuur doen. Bij de verkiezingen telt het oordeel over het verleden, één keer dat oordeel gevallen is, moet je dat achter je laten.

Ze krijgen dus het voordeel van de twijfel, maar als oppositie zal ik even glashelder berichten zoals ik vroeger deed over gemeentebelangen.

Dat betekent ook dat de issue over overlopen afgesloten is. Dat is in de huidige legislatuur gebeurd, in de nieuwe zit een groep die samen verkozen is. Dus ook dat speelt dan geen rol meer.

De borden heb ik gisteravond al uitgegraven, het hout kan weer voor een paar jaar aan de kant.

De stickers zijn van de auto. Nu nog hopen papier naar buiten halen en alles is weer proper klaar voor de start.

Ik kijk er al weer naar uit. Blijven kniezen is niet mijn stijl. Leren uit het verleden en dan naar de toekomst kijken, was de slogan van een wijze partij 😉 Ga ik dus ook doen…