jul 1, 2005 - In de pers    No Comments

Vandalisme aan woning oppositieman

David Geens, de voorzitter van oppositiepartij GVP in Knesselare, is de jongste tijd het slachtoffer van vandalenstreken. Al minstens drie keer werd aan en rond zijn woning schade toegebracht door onbekenden. Hij dient geen klacht in bij de politie omdat hij niet gelooft dat dit iets kan oplossen. «Vandalen hebben in onze tuin de twee geboortebomen van onze kinderen vernield», zegt Geens. «Die bomen hadden een grote emotionele waarde. Achteraan onze woning werd op een raam ook een slogan gespoten met kalk. De slogan was een persoonlijke aanval op mijn gezin. Ook de zitjes van de schommel in de tuin zijn vernield. In Knesselare aan politiek doen in de oppositie, kan blijkbaar niet zonder gevolgen.» (JSA)

Het Laatste Nieuws 1 juli 2005