dec 23, 2004 - In de pers    No Comments

David Geens (GVP) wil politiek weer 'proper' maken

De Knesselaarse oppositiepartij GVP heeft een nieuwe voorzitter. David Geens was al enkele maanden interim-voorzitter, maar volgt zijn voorganger Jean-Pierre David nu definitief op. Geens stond tijdens de nationale verkiezingen nog op de lijst van de CD&V. In zijn eerste mededeling doet de nieuwe GVP-voorzitter alvast een opvallende oproep om de negatieve sluier die de jongste maanden over de Knesselaarse politiek ligt, weg te halen.

«De jongste tijd heeft de politiek in Knesselare in een negatief daglicht gestaan», zegt David Geens. «Het is hoog tijd om die periode af te sluiten en enkel naar de toekomst te kijken. Politiek is voor heel wat mensen iets wat ver van hun bed gebeurt en heel wat mensen hebben ook een negatief beeld van politici. Dat moet veranderen.» Met de keuze van David Geens als voorzitter gaat de GVP resoluut voor vernieuwing. «Wij willen ook in de toekomst blijven vernieuwen, meer nieuwe mensen verwelkomen en die hun ei laten leggen.»

Het Laatste Nieuws 23 december 2004