sep 24, 2008 - In Vlaanderen    1 Comment

De teerling is geworpen

Ik kreeg net deze email uit hogere CD&V-regionen:

Beste David,

Wat de laatste dagen gebeurd kan ik apsoluut niet respecteren ,

Het was al meerdere maal te zien op Uw weblog dat U eerder afbrekende kritiek had dan opbouwende. De houding die U nu aanneemt is voor onze partij een signaal dat U daar geen deel meer wilt van uitmaken .We verwachten dan eerstdaags een ontslag brief van U ,zodat dit voor beide partijen duidelijk is . We danken U alvast wat U voor onze partij in de loop der jaren wel gedaan heeft .Hopelijk kunnen naar de toekomst kijken zonder frange gevoelens,het ga Je goed in alles wat Je onderneemt en binnen Je familie,

Vriendelijke groeten ,

naam verwijderd

Mijn twijfels zijn dus niet langer nodig: ik mag dus niet naar het congres gaan. De partij heeft me buitengegooid.

Le nouveau CVP est arrivé.